Klockdags

Jag har alltid tyckt om klockor . Det är klassiskt, liksom. Tyvärr fick jag en hemsk klocka i present av min pojkvän. Usch, den har alldeles för mycket glitter och skriker “klocka för damer”. Varför ska till och med klockor, jag menar klockor, behöva delas upp i olika modeller för kvinnor och män? Ja, jag vet att man är fri att köpa vadsomhelst, men det känns lite överflödigt att välja att rikta även klockor på det viset. Hursomhelst vet jag inte vad jag ska göra. Det borde ju inte vara ett krav att ha på sig en klocka man inte gillar. Är det elakt att fråga om jag skulle kunna byta till den riktig snygga modellen som jag ville ha egentligen? Det tycker inte jag! Tanken räknas absolut, och den har jag med mig även om jag byter till en annan. Eller hur?

Jag är skeptiskt lagd av naturen

Jag har alltid varit ganska skeptiskt lagd av mig, vad gäller det mesta faktiskt. Därför kan val knappast säga att det är märkligt att jag från början ställde sig lite tveksam inför hela grejen när min syster deklarerade att hon ska genomgå plastikkirurgi , ett ansiktslyft närmare bestämt och kanske något ytterligare ingrepp om det första blir lyckat. Vet egentligen inte varför, det är liksom inte som att jag formulerat någon väl definierad akademisk kritik inför hela grejen, jag har inte gjort någon mogen avvägning av för- och nackdelar och sedan fört ett logiskt resonemang direkt. De negativa eller i vart fall tveksamma responsen var så direkt och påtaglig att jag inte hann med något sådant. I och för sig är det väl tämligen meningslöst att älta saken för mycket, är ju inte mitt beslut i slutändan ändå. Jag vill heller inte ta på mig rollen av den som kommer med förnumstiga och moraliserande råd.

I sommar så kommer jag att ligga i min nya pool och njuta av livet

Om man ska köpa pool så är Svenska pool fabriken stället som man ska vända sig till och man kan gå in på hemsidan och kolla runt lite efter tips och inspiration och det finns säkerligen en pool för alla smaker och behov.

Själv planerar jag att köpa en pool till landet så att den stor klar på tomten i sommar och det ska bli väldigt trevligt att äntligen ha en pool på tomten för det är något som jag har funderat på att skaffa mig väldigt länge och alla har väl drömt om att skaffa sig en egen pool och nu har jag faktiskt möjlighet att göra det och det känns väldigt bra måste jag säga. Det ska bli roligt att välja ut en pool som jag ska köpa för det finns så många snygga pooler att välja mellan.

Så i sommar så kommer jag att ligga i min nya pool och njuta av livet.

Lätt att bli orolig när det gäller familjen

Min syster har precis gjort ett bröstlyft. Det blev tydligen otroligt bra säger hon. Jag får väl lita på det antar jag, har heller inte någon större lust att inspektera eftersom det är just min syster. Hur som helst, när hon först nämnde det här, alltså innan själva operationen, var jag ganska negativt inställd vill jag minnas och försökte till och med avråda å det bestämdaste. Men syrran hon stod på sig. Vilket förstås är en bra sak egentligen. Det är ju hennes kropp och om hon nu mår bättre av en sådan här sak, vilken rätt har jag då att lägga mig i? Nej, just det ingen i egentligen mening. Det vore ju skillnad om det handlade om något direkt destruktiv och skumt. Vilket man knappast kan säga om det här relativt lilla ingreppet. Men det är förstås lätt att bli orolig och hetsa upp sig när det gäller en familjemedlem som i mitt fall, då händer det även att man häver ur sig en del illa underbyggt ovett.

Hitta marikser

markiser stockholm är något som jag har kollat runt efter. Det är inte så lätt att hitta i de färger som jag är ute efter. Men jag får helt enkelt sätta mig och kolla runt lite för tillslut kommer man ju hitta det man söker. När det gäller något som man ändå kommer att ha ett bra tag har jag inget emot att lägga ner lite tid på att hitta det som passar mig bra. Men det är ofta så att jag blir väldigt noggrann av mig när något ska göras. Jag tycker det är lite så att ska något göras så ska det göras rätt från början och inte göra det så där halvdant. Men vi får se hur det blir i slutändan men jag hoppas på det bästa iallafall.

Sent ute med poolbygget

Pool Malmö, ska det vara omöjligt att fixa en sådan till sommaren? Jag är nämligen extremt sugen på att låta anlägga en sådan snart, eller helst redan nu. Problemet är väl bara att de flesta skickliga hantverkare som anlägger pooler förmodligen har fullt upp och under resten av sommaren. Eller allt går väl förstås att fixa bara man har tillräckligt mycket pengar, vilket väl är högst tveksamt i mitt fall. I och för sig finns väl det här ROT-avdraget kvar fortfarande så egentligen är det väl inte helt säkert att det här projektet behöver bli så fasligt dyrt. Nu har jag inga konkreta siffror här direkt, men det kan väl inte vara så svårt att ta fram sådana tycker jag. Fast nu kanske jag är ute och cyklar här, jag vet ärligt talat inte helt säkert. Men det är väl inte så mycket att sitta och yra om egentligen. Bara att göra liksom.

Fler liv kan räddas

Jag har kommit till insikt om att det nog vore bra ifall fler gick en utbildning i första hjälpen och HLR som de Master Training erbjuder. Tänk bara så många liv som skulle kunna räddas bara fler personer kunde dessa ändå relativt enkla tekniker. Nu vet jag i och för sig inte hur många det skulle kunna tänkas vara egentligen, men förmodligen snackar vi om ansenlig mängd som idag dör helt i onödan. Egentligen borde det inte vara så svårt att komma till rätta med det här. Man behöver bara göra HLR-utbildning obligatorisk för hela befolkningen. I Israel blir alla, män såväl som kvinnor, soldatutbildade, de får göra lumpen i tre år eller vad det nu är. En liknande lösning skulle mycket väl kunna implementeras i det här landet fast vi snackar om lite sjukvårdsförkovring i en vecka på sin höjd istället för infanteristträning i flera år. Personligen tycker jag inte att det låter alltför betungande.

Jag har plötsligt blivit intresserad av konst

Jag på senare tid blivit allt mer intresserad av konst. Framför allt har jag fått upp ögonen för den skandinaviska konsten från det tidiga artonhundratalet. Jag vet inte riktigt varför det har blivit så, rent generellt har jag haft väldigt svårt för den perioden tidigare i mitt liv. Men nu har jag av någon anledning liksom kommit på andra tankar och kan inte förklara varför det blivit så. Man utvecklas väl antar jag, ibland på sätt som inte riktigt går att förutspå. Hade någon frågat mig om konst för några år sedan hade jag förmodligen sagt att jag inte gillade sådant skräp över huvud taget. Men numer ser jag annorlunda på saken och har lärt mig att uppskatta framförallt målningar med lite lantliga motiv. I alla fall så har jag bestämt mig för att investera i lite spännande konst. Förmodligen kommer jag köpa denna genom konstauktioner på nätet som enligt min mening är det billigaste och smidigaste sättet att handla konst på numer.

Nu har jag flyttat alla mina sidor till SEO hosting

Nu har jag flyttat alla mina sidor till seo hosting vilket känns jätte skönt eftersom alla sidorna är samlade på ett ställe nu. Jag har nu ett stort antal sidor som länkar till varandra och det började bli jobbigt att hålla reda på alla webbhotell. Mina senaste sidor går väldigt bra och jag tjänar ganska mycket pengar på trafikstyrning nu. Det vore kul att göra en sida om fiske eftersom det är ett stort fritidsintresse som jag har. Det går kanske inte att tjäna så jätte mycket pengar på en sån sida men det vore väldigt kul. Man kan ju inte bara göra hemsidor för att tjäna pengar på dom. Man kan ju ha några sidor som man gör bara för att det är kul. Det var så det hela började. Jag minns att jag startade en sida om fotboll för en herrans massa år sen vilket var mitt stora intresse på den tiden. Jag fick ganska mycket trafik för den och började tjäna lite pengar på annonsering.

Det ska bli kul att titta på bilbarnstolar

Man skulle passa på att följa med min kompis och titta på bilbarnstol, inte för att jag är så intresserad av bilbarnstolar direkt men jag ser fram emot att träffa min kompis för det är inte så ofta vi träffad nu när hon har fått barn och allt så man får passa på när man får chansen. Vi kommer ju aldrig kunna göra allt det där roliga som vi gjorde förr i tiden som till exempel åka utomlands tillsammans eller att gå ut och festa på helgerna men vi kan ju göra andra saker som till exempel gå på en långpromenad med barnvagnen eller gå till en sandlåda och leka med hennes barn och det är ju ganska roligt det med även om det är en väldig omställning. Jag är i alla fall glad för min kompis skull för hon verkar jätte lycklig nu efter att hon har fått ett barn. Men det är viktigt med säkerhet när det kommer till barn så tycker även man ska ha brandvarnare och brandsläckare om man har ett barn hemma och annars med.

Lite om mitt liv och annat

Det är de jag tänkte mig att bloggen skulle handla om, det kan ju vara så att jag kommer skriva om lite vad som helst här på sidan. Men det är ju så att jag tycker det blir lite tråkigt om jag nischar mig för mycket. Det kan ju vara lättare att få läsare om man nischar in sig på ett ämne istället för skriva lite om allt. Men det är ju mycket lättare att skriva om allt än bara en sak och då kanske det blir så att jag bloggar lite oftare tänkte jag, det kan ju visa sig att jag har fel. Men det är vad jag tror nu innan jag riktigt kommer igång. Jag får väl utvärdera det hela efter jag har hållit på ett tag. Det kan ju visa sig att jag vill nischa in mig på ett ämne och bara skriva om det. Dock tror jag inte de, men man ska aldrig säga aldrig som min mamma bruka säga.